Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Campanie cu promisiuni peste promisiuni

Candidații formațiunilor politice din Gorj au luat la pas localitățile județului pentru a discuta cu cetățeni și a le asculta problemele. Este și cazul reprezentanților Partidului Verde, care au ajuns și în comuna Lelești, acolo unde oamenii au semnalat mai multe nereguli.

Candidatul Partidului Verde pentru Consiliul Local Lelești, Victor Ciolacu, a luat localitatea la pas și a discutat cu oamenii în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă.

,,Am vorbit astăzi cu foarte mulți cetățeni o parte din din dumnealor mi-au spus că nu sunt de mult timp aici și sunt veniți din. Vâlcea ,Timișoara și alte zone ale județului și tari noastre,au dorit aer curat și liniștea de sub munte. Credeți-mă ca am simțit o mare onoare și tot odată și o mare emoție pentru ceia ce vreu să fac pentru satul Frățești,pentru că alegerea acestor oameni îmi crește motivația să fiu mai aproape și mai activ în Comuna noastră. Mai sunt câteva obiective care vreau să le ating în viitor dar prefer să vin în fața dumneavoastră faptic pentru că vorbele au fost până acum de la mulți alții ”, a transmis candidatul Partidului Verde pentru Consiliul Local Lelești.

În 2020, Partidul Verde a intrat doar in CL Târgu Jiu nu și în Consiliul Județean Gorj.

Articole similare

Back to top button