Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

USR în campanie la Turburea

Membrii USR au ajuns și la Turburea. Radu Becheru, candidatul USR pentru primăria comunei Turburea a fost în mijlocul cetățenilor pentru a discuta problemele cu care se confruntă oamenii din această zonă. Aceștia au împărțit pliante și au stat de vorbă cu locuitorii din comună.

Membrii USR continuă discuțiile cu cetățenii comunei Turburea și să se informeze cu privire la problemele acestora și la dorințele lor. Împreună cu o mică parte din susținătorii candidatului la funcția de primar al comunei Turburea, Radu Becheru, simpatizanții au purtat un dialog deschis cu locuitorii din satele Poiana și Butișoaia.

”Am întâlnit oameni plini de speranță și cu intenții bune care ne-au transmis o energie de care aveam nevoie pentru a continua lupta pe care am început-o, iar pe această cale le mulțumim și îi asigurăm că nu îi vom dezamăgi.” a transmis Radu Becheru candidat al USR la primăria comunei Turburea

Radu Becheru este candidatul USR la primăria comunei Turburea.

Articole similare

Back to top button