Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Proiectul Partidului Verde pentru piețe

Partidul Verde și-a propus să implementeze un proiect pentru piețele din muncipiul Târgu Jiu. Verzii spun că proiectul este necesar pentru că piețele sunt locul unde comunitatea se întâlnește, unde produsele locale sunt la mare căutare și unde fiecare tranzacție aduce beneficii întregii comunități.

Membrii Partidului Verde au mers în piețele din Târgu Jiu și au discutat cu comercianții, cărora le-au prezentat proiectele pe care le au pentru zonele respective.

„Vrem un comerț civilizat și accesibil în piețele noastre! – Modernizarea infrastructurii: Construirea de toalete publice moderne și dublarea numărului de locuri de parcare printr-o parcare supraetajată modulară, pentru a ușura accesul și a îmbunătăți experiența de cumpărături. – Siguranță: Introducerea unui sistem de supraveghere video în toate piețele pentru a garanta siguranța comercianților, a clienților și a mărfurilor. – Iluminat optimizat: Îmbunătățirea iluminatului public pentru a asigura vizibilitate și siguranță pe timpul nopții. Încălzire și sisteme glisante de închidere.”, a transmis Adrian Tudor, candidatul Partidului Verde la Primăria Târgu Jiu.

Adrian Tudor candidează pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, iar Marcel Iacobescu este propunerea Partidului Verde pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Articole similare

Back to top button