Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Persoane cu dizabilități, în pericol

Persoanele cu dizabilități sunt în pericol pe străzile din Târgu Jiu. Nu există rampe de acces, trotuarele nu sunt accesibile, iar trecerile de pietoni nu sunt adaptate persoanelor cu nevoi speciale. Semnalul de alarmă a fost tras de o tânără, care este dependentă de căruciorul cu rotile de mai bine de două decenii.

Persoanele cu dizabilități critică autoritățile locale despre care spun că stau nepăsătoare la problemele pe care le-au ridicat, în nenumărate rânduri.

Iulian Popescu, candidatul Partidului Național Liberal Gorj, pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu spune că persoanele cu dizabilități trebuie să aibă șansa la o viață normală, fără să-și pună viața în pericol.

„Orașul nostru este închis pentru persoanele cu dizabilități, mamele cu copii mici și vârstnicii care se deplasează folosind un cărucior. Trotuarele nu sunt accesibile, avem stâlpi plantați în mijlocul lor, iar dacă există o pantă, aceasta este foarte abruptă, nefuncțională. Trecerile de pietoni nu sunt gândite cu rampe și încă mai avem instituții publice unde accesul pentru persoanele în cărucior este imposibil. Avem cetățeni care sunt în pericol permanent în Târgu Jiu. Circulă pe stradă, printre mașinile parcate și cele care sunt în mișcare.”, a transmis Iulian Popescu.

La nivelul județului Gorj sunt peste 12.000 de persoane cu handicap.

Programul electoral al lui Iulian Popescu pentru Târgu Jiu în link-ul de mai jos:

Iulian Popescu

 

Articole similare

Back to top button