Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
PoliticaSliderSocialUltima ora

Proiecte pentru Stejari

Mai sunt mai puțin de trei săptămâni până la alegerile locale, iar candidații încearcă să convingă electoratul să le acorde votul. La Stejari, candidatul PNL vrea să schimbe complet fața comunei și să implementeze mai multe proiecte benefice pentru comunitate.

Printre principalele proiecte pe care Mirela Deaconescu, candidat PNL la Primăria Stejari, le are pentru comună se numără înființarea unui mijloc de transport în comun pentru bătrânii din localitate, renegocierea unui contract pentru taxa de gunoi, o piață agroalimentară, cadastrarea gratuită pentru oameni prin fonduri europene și locuri de joacă pentru copii.

Mirela Deaconescu spune că are mai multe proiecte prin care vrea să creeze și locuri de muncă și dorește să gasească soluții pentru toate problemele comunei. Mirela Deaconescu va candida la alegerile din 9 iunie susținută de Partidul Național Liberal.

Articole similare

Back to top button