Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Angajații CEO, nemulțumiți de negocieri

Negocierile pentru contractul colectiv de muncă pe acest an nu a adus majorările pe care le așteptau salariații Complexului Energetic Oltenia. Deși s-au purtat nenumărate negocieri, angajații sunt nemulțumiți de rezultatul acestora.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere , mai exact (CNAIR) a alocat suma de 10 milioane de euro pentru întreținerea drumurilor naționale din județul Gorj. Bugetul de peste 50.000.000 de lei va fi cheltuit în baza unui acord cadru. Totodată, doamnelor, domnilor, acesta va fi încheiat pe 4 ani și are în vedere întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor naționale aflate în administrarea Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu. Astfel de acorduri cadru se vor semna pentru toate secțiile din subordinea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, având în vedere că actualele contracte vor expira. Data limită pentru depunerea ofertelor este 17 iunie. Atribuirea se va face prin licitație deschisă organizată de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Articole similare

Back to top button