Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Centru de reciclare în Bengești Ciocadia

Centru de reciclare în Bengești Ciocadia. Sistemul garanție-returnare a fost aplicat în toată țara, însă spațiile unde gorjenii pot returna PET-urile sunt puține. Cu toate că în toate magazinele din județul Gorj cetățenilor le este reținută o sumă de bani pentru fiecare ambalaj cumpărat, oamenii nu își pot recupera banii, deoarece magazinele nu au implementat acest program. Candidatul Partidului Național Liberal pentru primăria Bengești Ciocadia, Florin Mocioi, își propune înființarea unui astfel de centru în comună.

Problema deșeurilor de plastic este valabilă în comunele din Gorj. Din lipsa spațiilor unde cetățenii pot duce PET-urile pentru a-și recupera garanția plătită, oamenii recurg la metoda tradițională de a le arunca la tot pasul. Candidatul PNL pentru primăria Bengești Ciocadia, Florin Mocioi, are în plan remedierea acestei situații din comuna pe care își dorește să o administreze.

Candidatul își dorește înființarea unui centru de reciclare în comună.

Candidatul își dorește o comună curată, fără deșeuri la tot pasul.

Articole similare

Back to top button