Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

A încălcat ordinul de protecție emis de polițiști

La data de 13 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați, prin apelul 112, de un bărbat de 64 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locuința de domiciliu a fost agresat și amenințat de fiul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a fost stabilit faptul că, în timp ce apelantul se afla la locuința de domiciliu, fiul său, de 35 de ani l-a amenințat cu acte de violență și l-a strâns cu mâinile de gât, pe fondul unui conflict mai vechi, provocându-i suferințe fizice.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat că nu există risc iminent, iar persoana vătămată nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu Cărbunești la data de 22 martie a.c..

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea ordinului de protecție și violență în familie, iar polițiștii au efectuat în continuare urmărirea penală față de bărbatul de 35 de ani, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Gorj.

Articole similare

Back to top button