Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

Reținuți de polițiști pentru lovire și violare de domiciliu

La data de 13 mai a.c., polițiști din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj trei bărbați de 19, 36 și 39 de ani, din comuna Crușeț și orașul Novaci, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

La data de 11 mai a.c., un bărbat de 34 de ani a cerut sprijinul polițiștilor, la numărul unic de urgență 112, sesizând faptul că mai multe persoane ar fi pătruns în curtea locuinței sale și au exercitat acte de violență asupra sa și a mamei sale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei trei bărbați reținuți ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței apelantului, din comuna Crușeț, iar pe fondul unui conflict mai vechi, l-ar fi lovit pe acesta și pe mama sa, cu pumnii, o bâtă și o țeavă metalică.

Ambele persoane prezentau vătămări corporale, la fața locului prezentându-se un echipaj al ambulanței, care au transportat-o pe femeie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Articole similare

Back to top button