Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Focar de infecție la Bălești

Cetățenii comunei Bălești trag un semnal de alarmă și spun că groapa de gunoi din localitate a devenit un adevărat focar de infecție. Deși a fost prevăzută doar pentru depozitarea materialelor provenite din construcții, la depozitul de deșeuri de pe marginea râului Jaleș sunt aruncate fel și fel de gunoaie. De la peturi, obiecte vestimentare până la resturi menajere. Grav este faptul că autoritățile locale nu iau nicio măsură în acest sens, gunoaiele fiind îngropate în pământ.

Printre mormanele de moloz sunt regăsite și gunoaie menajere. Peiasajul dezolant se află la câțiva metri față de albia râului Jaleș, din localitatea Bălești.

În timp ce cetățenii se plâng că gunoaiele sunt îngropate de către autorități, iar vara mirosul este unul insuportabil, primarul comunei Bălești se face că nu vede realitatea.

Resturi menajere și din construcții sunt depozitate neglijent pe câmp, iar mormanele de gunoi cresc semnificativ de la o zi la alta.

Articole similare

Back to top button