Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialSportUltima ora

Sute de amenzi aplicate de polițiștii gorjeni

Sute de amenzi aplicate de polițiștii gorjeni

Prăpăd pe șoșele! Sute de amenzi aplicate de către polițiștii gorjeni în minivacanța de 1 mai și Paște. Polițiștii rutieri din județ au fost la datorie  în perioada 1-6 Mai pe toate arterele de circulație rutieră din județul Gorj. Cele mai multe amenzi au fost date pentru că șoferii au apăsat prea tare pedala de accelerație.

În vederea prevenirii și combaterii faptelor de natură penală, polițiștii au acționat zilnic în perioada 1-6 mai pe toate arterele principale deschise circulației rutiere. În minivacanța de 1 mai și Paște au fost aplicate 690 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 356.000 de lei, dintre care 349 au fost pentru depășirea limitei de viteză. Au fost retrase 29 de certificate de înmatriculare și reținute 153 de permise de conducere, din care 11 pentru conducerea sub influența consumului de alcool și 91 pentru nerespectarea limitei legale de viteză.

Scopul polițiștilor rutieri este să îi facă pe participanții la trafic să fie conștienți cu privire la normele legale în vigoare și riscurile la care se expun în cazul nerespectării acestora.

Articole similare

Back to top button