Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Arest pentru un director din CEO

Un director din CE Oltenia a fost arestat preventiv. Despre cine este vorba și de ce este acuzat directorul, ne spune colega mea Bianca Mălăescu.

Directorul Direcției Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Cătălin-Liviu Stănculescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de trafic de influență. Tribunalul București a admis, propunerea DNA de arestare preventivă a lui Cătălin Stănculescu, directorul Direcției Energie din cadrul Complexului Energetic Oltenia, acuzat de comiterea infracțiunii de trafic de influență și a dispus arestarea acestuia pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 26.04.2024 până la data de 25.05.2024, inclusiv.  Stănculescu e acuzat că ar fi primit 13.000 de euro mită de la un administrator de firmă. Conform procurorilor, în perioada 25.07.2022 – 23.03.2023, la diferite intervale de timp, Stănculescu ar fi primit în mod direct, pentru sine, suma totală de 13.000 euro de la administratorul unei societăți aflate în raporturi contractuale cu CEO, lăsând să se creadă că ar avea influență asupra Directoratului CEO, cu atribuții în aprobarea plăților, și că îi va determina pe aceștia să urgenteze plata facturilor emise de societatea omului de afaceri într-un termen cât mai scurt de la data emiterii lor. De asemenea, procurorii au instituit măsuri asiguratorii asupra conturilor bancare aparținând lui Cătălin Stănculescu pentru garantarea confiscării speciale a sumei de 13.000 euro. Procurorii anticorupție au formulat propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile cu privire la directorul Direcției Energie din CEO, iar Tribunalul București a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Articole similare

Back to top button