Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Reținut pentru furtul unui portofel

La data de 2 mai , polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 59 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizați de un localnic, cu privire la faptul că tatăl său, 65 de ani, a pierdut portofelul, în parcarea unui magazin, din oraş, bunul fiind găsit și luat de o persoană de sex masculin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că persoanei vătămate i-a căzut, din buzunar, portofelul, în care se afla suma de 800 lei, lângă roata autoturismului său, iar după aproximativ două minute o persoană de sex masculin, a ridicat portofelul a verificat conţinutul şi a continuat deplasarea către uşa de acces în incinta magazinului.

Bărbatul a fost identificat de polițiști, iar portofelul și suma de bani au fost restituite deținătorului. A transmis IPJ Gorj

Articole similare

Back to top button