Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Premieră în Gorj

Premieră în Gorj. Evenimente realizate din sponsorizări și nu din banul public. Se întâmplă la Rovinari, acolo unde inclusiv Târgul de Paște a fost organizat cu ajutorul sponsorilor. Zeci de participanți au admirat figurinele cu iepurași și ouăle încondeiate care au împânzit orașul. Pe lângă asta, Robert Filip le-a promis cetățenilor o vară plină de evenimente. Zeci de spectacole vor fi organizate chiar în piața centrală a orașului.

Bulevardul principal al orașului Rovinari a îmbrăcat straie de sărbătoare. De Paște, rovinărenii au fost surprinsi cu un târg tematic care pune la dispoziția cetățenilor mai multe figurine de dimensiuni mari și chiar gustări dulci pentru copiii. Cetățenii sunt mulțumiți și îi mulțumesc primarului Robert Filip pentru tot ce face în orașul pe care îl conduce.

Ca o premieră în județul Gorj evenimentele organizate de Robert Filip la Rovinari vor fi organizate din sponsorizări, nu din bani publici. Lucrările continuă în orașul Rovinari, iar în scurt timp va fi deschis și un ștrand pentru cetățeni și nu numai.

Articole similare

Back to top button