Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Povestea emoționantă a unei familii din Târgu Jiu

Situația unei familii din municipiul reședință de județ a stârnit revoltă în rândul cetățenilor. Familia formată din tată și cei doi fii de 15 ani și 19 ani trăiesc în condiții inimaginabile. De mai bine de un deceniu familia nu are curent electric, iar copiii își fac temele la lumina lumânării. Familia este lovită de greutăți, iar cele trei suflete trăiesc într-o cameră.

 

Situație halucinantă în municipiul Târgu Jiu. O familie trăiește de 18 ani fără curent electric. Tatăl care este și capul familiei este și mamă și tată pentru cei doi copii.

Tatăl își câștigă traiul din munca cu ziua, iar copiii îi sunt alături. Băiatul de 19 ani este alături de familia sa cu un sprijin financiar și îmbină școala cu munca.

Mama copiilor i-a părăsit, iar tatăl a preluat rolul de mamă. Este cel care le pregătește mâncarea copiilor și speră că va avea ce pune pe masa de Paște.

Familia își dorește un ajutor financiar pentru a dispune de curent electric.

Articole similare

Back to top button