Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Mii de copii în Parcul Coloana Infinitului

Mii de copii au fost prezenți în Parcul Coloana Infinitului pentru căutarea ”comorii” dulci, eveniment organizat din 2019, an de an. Cei mici s-au bucurat de o serie de jocuri interactive, pictură pe față, baloane de săpun, mascote, personaje, vată pe băț, cabină foto, tobogane și “vânătoarea” de ouă. Evenimentul care a adunat mii de participanți a fost la un pas să fie oprit de polițiștii locali, care au încercat să strice evenimentul și bucuria copiilor.

În Parcul Coloanei Infinitului din Târgu-Jiu, la finalul acestei săptămâni, mii de copii și părinți s-au adunat la evenimentul „Căutarea comorii de Paști”, eveniment organizat de liberalii gorjeni. Prilej mult așteptat de copii să vâneze ouă de ciocolată, dar totodată să participle și la jocurile interactive oferite de organozatorii evenimentului. Printre cei prezenți la spectacol au fost și președintele PNL Gorj, Ion Iordache, dar și fostul prefect al județului Gorj, Iulian Popescu.

Parinții care au venit în parc cu copiii au fost foarte încântați de eveniment.

Jocurile politice nu încetează nici măcar atunci când este organizat un eveniment dedicat copiilor. Prin urmare, edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a trimis Poliția Locală pentru a opri această petrecere organizată special pentru copii și care se organizează an de an încă din 2019.

Oamenii prezenți în parc spun că autoritățile locale ar trebui să se ocupe de treburi serioase, nu să strice evenimentele organizate pentru cei mici.

Mihai Prunariu a fost foarte indignat de faptul că primarul Muncipiului Târgu Jiu a trimis Poliția Locală să oprească evenimentul.

În ciuda presiunilor făcute de autoritățile locale, evenimentul din Parcul Coloana Infinitului a continuat, bucurând mii de copii.

 

Articole similare

Back to top button