Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

PNL a făcut alianță cu Partida Rromilor

Liderii PNL Gorj și Partida Romilor Pro Europa s-au întâlnit pentru a semna un acord de colaborare pentru alegerile din acest an.  Alinața vine în sprijinul cetățenilor din judetul Gorj și totodată ajută rromii să se integreze  mai usor în comunitate.

Partidului Naţional Liberal Gorj a încheiat un acord de colaborare cu Partida Romilor Pro Europa. Documentul a fost semnat în prezența președintelui formațiunii, Nicolae Păun. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, la întâlnirea de la sediul PNL Gorj fiind prezent și liderul local al romilor, Nelu Pavel.

Președintele Partida Rromilor Pro Europa a enumerat câteva motive pentru care a încheiat colaborarea cu social democrații, dar și ce a l-a determinat să aleagă liberalii.

Documentul a fost semnat în prezența președintelui formațiunii, Nicolae Păun, dar a fost prezent și liderul local al romilor, Nelu Pavel.

 

Articole similare

Back to top button