Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Târg de oferte universitare

Târgul Ofertei Universitare la Universitatea Constantin Brâncuși  din Târgu Jiu. Elevii și profesorii universității și-au prezentat cu mândrie ofertele educaționale și oportunitățile unității de învățământ în mai multe locații din județ și în afara județului. Evenimentele au adunat sute de participanți care au explorat varietatea de opțiuni.

 

Într-o atmosferă plină de entuziasm Târgul Ofertelor Educaționale al Universității Constantin Brâncuși și-a deschis porțile în mai multe locații. La prezentarea ofertelor s-au adunat zeci de studenți interesați de opțiuni și care au participat la activitățile pregătite de gazde.

Reprezentanții instituției și chiar studenți au pornit la drum pentru a-i ajuta pe viitorii colegi să își găsească calea pe care își doresc să o urmeze mai ușor. Ofertele universitare vor fi prezentate și în Republica Moldova și chiar Serbia.

Târgul Ofertelor Educaționale este esențial pentru conectarea elevilor cu oportunitățile de învățământ și astfel universitatea îi sprijină în luarea unei decizii pentru viitorul lor.

Articole similare

Back to top button