Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Meniu special de Paște

Meniu special de Paște și atmosferă de sărbătoare la Direcția Generală de Asistență  și Protecția Copilului. În întâmpinarea Învierii Domnului, reprezentanții DGASPC Gorj pregătesc o atmosferă plină de bucurie tuturor celor aflați în centru. Astfel, spațiile de cazare și servire a mesei sunt supuse unui proces amplu de curățenie și igienizare, astfel încât fiecare beneficiar să se bucure de cele mai bune condiții.

Reprezentanții DGASPC Gorj pregătesc și anul acesta un meniu special de sărbătoare pentru cei aflați în grija statului. Cu prilejul sărbătorilor pascale, aceștia organizează activități tematice, precum vopsirea ouălor și realizarea de felicitări și ornamente, care vor înfrumuseța locațiile unde sunt găzduiți copiii și adulții din sistemul de protecție al DGASPC Gorj.

Mai mult decât atât, beneficiarii au posibilitatea de a participa la slujbele religioase desfășurate în Săptămâna Mare, oferindu-le astfel oportunitatea de a experimenta tradițiile și spiritualitatea acestei perioade.

DGASPC Gorj reafirmă și în acest an angajamentul său față de binele și confortul beneficiarilor săi, oferindu-le un meniu special cu preparate tradiționale specifice sărbătorilor pascale. Aceștia vor servi preparate precum: ouă roșii, drob de miel, salată boeuf, friptură de miel, sarmale, piftii, cozonac și prăjituri de casă. Astfel, fiecare masă devine o ocazie de bucurie și sărbătoare pentru toți cei implicați.

Articole similare

Back to top button