Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Sprijin pentru tinerii fermieri

Tinerii fermieri din județul Gorj vor beneficia de subvenții generoase pentru a-și îmbunătăți activitatea. Această inițiativă vine în sprijinul tinerilor care doresc să își dezvolte afacerile în sectorul agricol, însă trebuie să îndeplinească anumite condiții. Principala cerință este să aibă vârsta de maximum 40 de ani și să fie instalați pentru prima dată ca șef al exploatației,pentru primele 50 de hectare eligibile.

 

Tinerii care își doresc o afacere în domeniul agricol vor fi sprijiniți de stat. Micii fermieri care sunt eligibili vor primi un sprijin financiar din partea APIA.

Există mai multe condiții pe care doritorii trebuie să le îndeplinească.

Agricultorii sunt sprijiniți și ei de stat. Cererea pentru aceste subvenții se poate depune până la data de 7 iunie.

Sprijinul se acordă pentru o perioadă de 5 ani consecutivi, începând de la prima depunere a cererii de plată pentru tinerii fermieri. Subvențiile acordate de APIA includ diverse tipuri de sprijin financiar, precum subvenții pentru investiții în echipamente agricole moderne, pentru îmbunătățirea infrastructurii în fermele existente sau pentru dezvoltarea de noi ferme agricole

Articole similare

Back to top button