Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Festival culinar la Târgu Jiu

Festival culinar la Târgu Jiu. În perioada 25-28 aprilie, municipiul va îmbrăca straie de sărbătoare și se va transforma într-un paradis gastronomic. Festivalul oferă o varietate de preparate turcești și fructe de mare, iar atmosfera va fi întreținută de un DJ care va anima momentul, iar pe scenă va urca un artist îndrăgit.

 

Festivalul va avea loc în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. Standurile gastronomice vor fi pline cu o varietate impresionantă de fructe de mare, precum creveți, calamari, midii, raci și multe altele. Vizitatorii vor putea savura specialități mediteraneene, pregătite cu  pasiune de către bucătari talentați. Cetățenii sunt încântați de această veste și spun că vor participa la evenimentul inedit.

 

Festivalul Mediteranean de la Târgu Jiu nu este doar un eveniment culinar, ci oferă o experiență unică participanților. Momentul de vârf al festivalului va fi reprezentat de concertul susținut de Pepe.

Cu intrare gratuită și deschis tuturor vârstelor, Festivalul Culinar din Târgu Jiu promite să fie un eveniment memorabil pentru cetățeni.

Articole similare

Back to top button