Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Ziua porților deschise la BNR

În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României invită publicul larg la cea de-a treia ediție a evenimentului Zilele Porților Deschise la Târgu Jiu. Evenimentul va dura două zile, timp în care cei interesați pot vizita clădirea care este inclusă în Patrimoniul Cultural Național,  vor fi organizate vizite pentru public în cadrul unor tururi ghidate de aproximativ 30 de minute, fără programare prealabilă.

Evenimentul, care marchează 144 de ani de la înființarea Băncii Naționale A României , fiind a 16 Bancă Centrală create în lume, cu unn rol foarte important în economia națională, va include tururi ghidate gratuite, fără programare prealabilă, de aproximativ 30 de minute între orele 09.30 și 16:00.

În cele două zile de eveniment, vizitatorii vor avea ocazia unică de a accesa spații istorice, iar ghizii Muzeului BNR vor oferi detalii fascinante despre istoria instituției.

Evenimentul Zilele Porților Deschise a fost lansat în 2019 și marchează aniversarea băncii centrale a României.

Articole similare

Back to top button