Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Percheziții de amploare în județul Gorj!

Percheziții de amploare în județul Gorj! Procurorii DNA  au descins la Consiliul Judetean Gorj si Primăria Stejari. Vicepreședintele Consiliului Judetean Gorj, Dorin Tașcau este suspectat că a făcut afaceri cu firmele sale, iar primarul Robert Păiuși s-ar fi plimbat pe motorină din banii primariei.

Mascații au descins încă de la primele ore ale dimineții la vila lui Dorin Tașcău din municipiul Târgu Jiu. Dorin Tașcău a declarat ca s-a trezit cu procurorii la ușa si spune ca au cerut documente in legatura cu firmele la care este administrator.

Din locuința vicepreședintelui, procurorii au ridicat mai multe documente și laptopuri, iar mai apoi perchezițiile s-au mutat la Consiliul Județean Gorj. Aici procurorii au solicitat stive de documente.

Dorin Tașcău a declarat că perchezițiile nu au legătură cu activitatea Consiliului Județean Gorj, asta desi angajați ai instituției au intrat in biroul acestuia cu bratele pline de dosare.

Descinderi au fost și la Primăria comunei Stejari, din județul Gorj , la casa primarului din localitate, Robert Păiuși, dar și în alte locații din comună cum ar fi centrul medical.

Acuzațiile aduse primarului se referă la modalitatea prin care cantități uriașe de combustibil au fost folosite în interes personal de acesta și de apropiați ai lui și decontate din bani publici.

Articole similare

Back to top button