Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

Sute de locuri pentru învățământul militar

Sute de locuri disponibile în învățământul militar. Centrul Militar Județean Gorj recrutează candidați pentru formarea maiștrilor militari si a subofițerilor. Doritorii trebuie să știe că înscrierile la studiile postliceale militare se pot face și online.

Tinerii care își doresc să devină maiștri militari sau subofițeri sunt așteptați să își depună dosarul începând cu data de 15 aprilie până pe 7 iunie online pe www.recrutaremapn.ro sau la sediul biroului de informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Gorj „Constantin Brâncuși”.
Examinarea medicală se va desfășura în perioada 29 aprilie – 21iunie în unitățile sanitare din rețeaua Ministerului Apărării Naționale. Ultimul termen pentru finalizarea dosarelor este 5 iulie.
Locurile sunt disponibile în funcție de instituțiile de învățământ militar, astfel:
Școala Militară de Maistri și Subofițeri a Forțelor Terestre “Basarab I” Pitești :
– Maiștri militari:79 locuri
– Subofițeri: 449
Școala Militară de Maistri și Subofițeri a Forțelor Aeriene “Traian Vuia” Buzău:
– Maiștri: 120
– Subofițeri: 141
Școala Militară de Maistri Militari a Forțelor Navale “Amiral Ion Murgescu” Constanța
– Maiștri Militari: 119
Școala Militară de Maistri și Subofițeri de Logistica, Bucureşti
– Maiștri Militari: 32
– Subofițeri: 133
Școala Militară de Maistri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, Sibiu
– Maiștri Militari: 158
– Subofițeri:160
Pentru admiterea la instituțiile militare de învățământ postliceal se pot înscrie elevii claselor a XII-a precum și absolvenții cu diplomă de bacalaureat cu vârsta de cel mult 30 de ani împliniți anul acesta

Articole similare

Back to top button