Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

Azilul de la Suseni, reabilitat

Vești bune pentru bătrânii din azil! Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni intră reabilitare energetică, contractul fiind semnat deja, iar investiția fiind finanțată prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență. Perioada de implementare a proiectului este de la data de 26.01.2023 până la data de 25. 09.2025.

Acest proiect presupune implementarea unor soluții avansate de eficiență energetică, cum ar fi izolarea termică superioară, sistemele de încălzire modernizate și iluminatul LED cu senzori de prezență, contribuind semnificativ la reducerea consumului energetic și la îmbunătățirea condițiilor de viață pentru beneficiarii complexului Suseni.

Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în consolidarea angajamentului Consiliului Județean Gorj față de îmbunătățirea condițiilor oferite pacienților și optimizarea resurselor energetice, printr-o strategie integrată ce vizează sustenabilitatea și eficiență.

Articole similare

Back to top button