Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderUltima ora

Săptămânile trec, gunoaiele rămân

Ocupat cu campania electorală, primarul Marcel Romanescu uită ce promite. Dacă în urmă cu două săptămâni, edilul spunea că deșeurile aflate lângă terenul de baschet intră în responsabilitatea Clubului Pandurii Târgu Jiu și va face o notificare către conducere pentru a igieniza zona, astăzi, Romanescu își dă cu stângul în dreptul și recunoaște că deșeurile aparțin de fapt societăților din subordinea Primăriei.

Primarul Marcel Romanescu a declarat pe 1 aprilie, de ziua păcălelii ce-i drept, că va lua legatura cu conducerea Clubului Pandurii în vederea ridicării deșeurilor din fața Bazinului de Înot. Numai că săptămânile au trecut, iar gunoaiele zac tot în același loc, ba chiar s-au înmulțit.

O săptămână mai târziu, am mers din nou la primarul Marcel Romanescu tot pentru acest subiect. Edilul a precizat că va legătura cu Mihai Prunariu în vederea igienizării zonei.

După două săptămâni, Mihai Prunariu susține că nu a primit nicio înștiințare din partea Primăriei Târgu Jiu, ba mai mult spune că tocmai ei au făcut solicitări peste solicitări pentru ca autoritățile locale să ridice gunoaiele din acea zonă, gunoaie care le aparțin. Cât despre terenurile de baschet, Prunariu susține că și terenul de baschet a fost vandalizat tot de angajații Primăriei.

Marcel Romanescu are o altă declarație după două săptămâni. Recunoaște că a fost înștiințat de Prunariu în acest sens și a pus Poliția Locală să verifice cui aparțin deșeurile din zonă. Amintim că au fost depozitate lângă terenul de bachet un autovehicul, un tractor, obiecte sanitare dar și o cisternă.

Localnicii acuză autoritățile de nepăsare, în timp ce copiii care ajung în zonă sunt într-un real pericol.

 

Articole similare

Back to top button