Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Măsuri pentru evitarea falimentului

Managerul „faliment”, așa cum a fost numit de presa centrală, a prezentat autorităților locale din Târgu Cărbunești un plan de măsuri pentru a scoate spitalul din impasul financiar în care se află. Primarul Dănuț Birău susține că nu va fi nicio reorganizare, așa cum a cerut și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, însă vor fi tăieri salariale.

Potrivit primarului din Târgu Cărbunești printre măsurile pentru rezolvarea problemelor financiare se numără și o solicitare de bani către Ministerul Dezvoltării care ajute unitatea medicală să ajungă cu datoriile la zi, precum și reducerile de cheltuieli pana la data de 30 iunie. Cât despre plata salariilor, care ar fi adus spitalul în pragul falimentului, primarul a spus ca se platesc din veniturile de la Casa de Asigurări de Sănătate.

Primarul din Targul Cărbunești ne asigura că nu este vorba despre închiderea spitalului și nici despre o reorganizare a unității medicale.

Articole similare

Back to top button