Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Greva foamei la CEO

O parte din angajații Complexului Energetic Oltenia au intrat în greva foamei. Oamenii sunt nemulțumiți că cerințele lor nu sunt respectate și se tem că după alegerile electorale vor rămâne fără un loc de mună. Angajații au vorbit și cu directorul CEO, Dan Iulius Plaveti, care a ridicat din umeri și le-a transmis că sunt liberi să își caute un loc de muncă.

Minerii din Cariera Jilț Nord au intrat în greva foamei în fața sediului CEO. Angajații se plâng că administrația refuză să acorde 40 de salarii compensatorii, în cazul concedierii colective.

 

Oamenii se declară dezamăgiți de modul în care au fost tratați de directorul CEO și spun că vor continua acestă luptă.

Un alt protest a fost la Casa de Pensii. Un fost angajat al colosului energetic a intrat în greva foamei pentru că și-a câștigat dreptul în instanță, însă CAS Gorj nu a pus în aplicare dreptul câștigat.

Până nu se va face dreptate, fostul angajat CEO va rămâne în  greva foamei în fața instituției Casei de Pensii.

Situația în care a ajuns Complexul Energetic Oltenia îi sperie pe angajați, care se tem că vor rămâne fără un loc de muncă.

Articole similare

Back to top button