Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Experți în fonduri europene, la Rovinari

Caravana Europa pentru tineri a ajuns în Gorj. Activitatea inedită a tinerilor are în prim plan promovarea beneficiilor aduse de Uniunea Europeană pentru țara noastră. Cetățenii care au participat la activitatea inedită din orașul Rovinari au avut ocazia să discute cu mai mulți experți în fonduri europene și au primit sfaturi valoroase care îi pot ajuta în viitor.

 

Caravana Europa în fiecare localitate a ajuns în Rovinari. La evenimentul inedit a fost prezent și senatorul de Gorj, Ion Iordache, care este mândru de implicarea tinerilor pentru comunitate.

La acest eveniment au fost prezenți mai mulți experți în fonduri europene care și-au împărtășit experiențele cu cei aflați la început de drum și le-au oferit sfaturi utile celor dornici de aceste beneficii venite din partea UE.

Caravana Tineretului Național Liberal va ajunge în fiecare localitate din județ și nu numai. În cadrul evenimentului vor fi organizate activități care vin în sprijinul tinerilor.

Caravana Europa în fiecare localitate a adunat la Rovinari aproximativ 200 de tineri interesați de proiectele cu finanțare europeană.

Articole similare

Back to top button