Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSliderSocialUltima ora

Accident cu victime pe centura municipiului Târgu Jiu

Accident cu victime pe centura municipiului Târgu Jiu. Un tânăr a intrat cu mașina într-un parapet. Incidentul s-a produs pe un drum care nu a fost dat încă în folosință.

,, La data de 13 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe variantă ocolitoare a orașului.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 18 ani, din comuna Schela, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, drum închis circulației, semnalizat cu indicator corespunzător, iar la ieșirea spre localitatea Drobeta Turnu Severin, a continuat deplasarea spre orașul Rovinari, intrând în coliziune cu un parapet montat pe banda de deplasare.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, care ulterior s-au prezentat la spital cu mijloace proprii.

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.”, a transmis IPJ Gorj.

Primul tronson al drumului de centură al municipiului Târgu Jiu  nu este deschis circulației, însă mulți șoferi intră cu mașinile pe acest drum.

 

Articole similare

Back to top button