ActualitateCulturaSănătateSliderSocialUltima ora

Virgil Drăgușin, învestit la Prefectura Gorj

Virgil Drăgușin s-a instalat astăzi în scaunul de prefect al județului Gorj. Acesta l-a înlocuit în funcție pe Iulian Popescu, care și-a dat demisia pentru a putea candida la alegerile locale din 9 iunie. Drăgușin a depus jurmământul și a afirmat că este o onoare să fie reprezentant al Guvernului în teritoriu și speră să ducă la îndeplinire cu succes toate provocările.

Ceremonia de învestire în funcția de prefect al județului a lui Virgil Drăgușin a avut loc astăzi. În prezența echipei liberale și a șefilor deconcentratelor din Gorj, Drăgușin a depus jurământul.

Virgil Drăgușin susține că și-a propus să gestioneze foarte bine organizarea alegerilor locale și europarlamentare.

Tot astăzi, subprefectul Anca Bordușanu a fost eliberat din funcție, însă deocamdată Guvernul nu a numit pe nimeni în locul acesteia.

Anca Bordușanu și-a dat demisia pentru a susține echipa PSD în campania electorală, dar și pentru faptul că șefa femeilor social democrate se va regăsi pe lista de consilieri judeţeni a PSD.

Iulian Popescu, fostul prefect al județului Gorj, a declarat că mandatul de 10 luni a fost unul plin de provocări

Și președintele Partidului Național Liberal Gorj a avut un mesaj pentru fostul și actualul prefect al județului Gorj.

Guvernul a luat act de demisia lui Iulian Popescu din funcția de prefect de Gorj, liberalul fiind implicat în cursa pentru Primăria Târgu Jiu.

Articole similare

Back to top button