Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Scandal electoral la Motru

Liberalii din Motru sunt revoltați și acuză primarul municipiului că refuză amplasarea bannerelor electorale ale PNL prin oraș. Asta în condițiile în care majoritatea formațiunilor politice au astfel de pliante și panouri electorale prin municipiu. Liberalul Gigel Jianu, fost primar la Motru, pune tunurile pe Cosmin Morega despre care spune că acționează ca un ,,golănaș”.

Organizația Municipală Motru a Partidului Național Liberal a depus o solicitare la Primărie referitoare la amplasarea bannerelor prin oraș, numai că primarul social democrat nici nu vrea să audă de așa ceva. Drept urmare, solicitarea liberalilor a rămas în aer. Gigel Jianu acuză actualul edil că acționează în mod „copilăresc”, ca un „golănaș”.

Jianu susține că toate formațiunile politice au obținut aviz de la primărie în vederea amplasării de corturi sau bannere electotrale, numai PNL s-a izbit de refuzul lui Cosmin Morega.

Primarul municipiului Motru susține că solicitarea din Partea Partidului Național Liberal a venit prea târziu însă o va accepta.

Localitățile din județ au fost împânzite de bannere și afișe cu candidații la alegerile locale. Partidele au început promovarea masivă, asta deși mai este o lună până când va începe oficial campania.

 

Articole similare

Back to top button