Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Fenomenul drogurilor, tot mai alarmant

Fenomenul drogurilor a scăpat de sub control. Tinerii pică tot mai des în capcana substanțelor interzise. Ori din dorința de a experimenta ceva nou, ori din dorința de a nu-și pierde grupul de prieteni, tinerii cad pradă dependenței de droguri. Cei de la partidul AUR dau vina pe autorități și le acuză că nu fac nimic pentru a stopa acest fenomen.

Nu este străin pentru nimeni că fenomenul drogurilor ia amploare. Un lucru îngrijorător este vârsta la care tineri încep să consume droguri, care a scăzut sub 13 ani. Membrii AUR dau vina pe legislație, pe care o consideră mult prea permisivă.

Chiar și psihologii au vorbit despre acest fenomen al drogurilor care face tot mai multe victime în rândul minorilor și adolescenților.

Autoritățile trag un semnal de alarmă și îndeamnă tinerii să fie mai responsabili și îi avertizează că de la distracție se poate ajunge ușor la o tragedie.

Articole similare

Back to top button