Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Carnea de miel, mai scumpă anul acesta!

O veste proastă vine pentru românii care se gândesc să cumpere miel de Paște. Anul acesta, carnea de miel va fi mai scumpă ca anul trecut! Cei care doresc să păstreze tradiția și să pună pe masa de Paște carne de miel, vor trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar.  În plus, pentru că anul acesta sărbătorile vor fi mai târziu, mieii vor fi mai mari.

Anul acesta, masa de Paște va fi mai scumpă în ciuda plafonării anumitor prețuri la alimente de bază. Fermierii au început deja să anunțe prețuri mai mari pentru carnea de miel. Astfel anul acesta, carnea de miel s-a scumpit și cu 15% față de anul 2023. Și va mai crește până la Paște.

Cei care vor să se asigure că vor avea pe masa de sărbătoare tot ce le trebuie şi-au rezervat deja mielul direct de la cioban.

Costul cărnii de miel a crescut semnificativ, în timp ce 40% din totalul producției este direcționat către export. Această creștere este justificată de necesitatea fermierilor de a-și recupera investițiile prin export, acesta devenind singura opțiune viabilă.

https://youtu.be/mqGLcOgax_o
 

Articole similare

Back to top button