Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaActualitatePoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Târgujenii se întreabă: „Eu cu cine votez?”

Cu două luni înainte de alegerile locale, târgujienii nu cunosc aproape deloc candidații la funcția de primar. Nu știu cum îi cheamă, din ce partid fac parte, însă aproape toți spun că este nevoie de o schimbare și că vor merge la vot pentru că este dreptul lor constituțional.

Locuitorii municipiului Târgu Jiu întâmpină dificultăți atunci când sunt întrebați care sunt persoanele care vor intra în cursa electorală pentru Primăria Târgu Jiu. Oamenii spun că au auzit de numele candidaților doar la televizor.

Până în aceste momente, în cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu și-au anunțat intenția de a candida șapte persoane: Iulian Popescu de la PNL, Marcel Romanescu de la PSD, Adrian Tudor de la Partidul Verde, Corneliu Răducan Morega de la USR,  Ionelia Priescu de la AUR, Marian Ciofîcă independent și Ionuț Marian Cioplean din partea Partidului Umanist Social Liberal.

 

Articole similare

Back to top button