Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Angajații CEO, trimiși în fără plată

Salariile minierilor și energeticienilor sunt în pericol! Complexul Energetic Oltenia livrează din ce în ce ai puțină energie și, de cinci luni, conducerea companiei nu mai poate asigura nici măcar lefurile angajaților. O spun sindicaliștii din cadrul colosului energetic care susțin că se pregătește închiderea comaniei. Deja oamenii au fost înștințați că vor fi trimiși acasă, în fără plată, pentru că CEO livrează energie echivalentă unui singur grup, sub 400 MW.

Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii, se declară îngrijorat cu privire la situația în care se află Complexul Energetic Oltenia. Liderul de sindicat susține că entitatea energetică nu produce energie nici cât a asigura salariile celor circa 9000 de angajați.

În prezent, două grupuri de la Termocentrala Rovinari produc energie sub 400 MW. Sidicalistul Manu Tomescu acuză atât Guvernul cât și conducerea companiei  că nu sunt în stare să țină în viață Complexul Energetic Oltenia.

Sindicaliștii trag un semnal de alarmă și spun că se urmărește falimentarea companiei. Minerii și energeticienii vor fi trimiși în fără plată pentru că Complexul Energetic Oltenia nu este în stare să producă energie sufiecientp, adaugă Crețan.

Minerii și energeticienii se tem că vor rămâne fară locuri de muncă în urma scăderii energiei pe cărbune și că aceasta ar putea fi înlocuită cu energia eoliană.

Zilele trecute, energia pe baza de cărbune era pe locul 5 în SEN.

 

Articole similare

Back to top button