ActualitateSliderSocialUltima ora

Tânăr dispărut fără urmă

Disperare într-o familie din Târgu Jiu! Alin, un tânăr de 27 de ani, a dispărut de acasă, iar familia nu mai știe nimic de el. S-au făcut apeluri pe rețelele de socializare, iar poliția l-a dat în urmărire la nivel național. Alin este căutat atât de poliție, dar și de familie și prieteni.

Alin a plecat de acasă pe 3 martie. A luat bani și i-a spus soției că merge să bea o cafea. Și-a luat și telefonul mobil și a plecat din locuință. De atunci, nimeni nu știe nimic de el. Familia a încercat să îl sune, dar, deși telefonul mobil sună, Alin nu răspunde. Polițiștii l-au dat în urmărire la nivel național.

Părinții lui Alin sunt disperați și spun că l-au căutat în tot orașul.

„L-am văzut ultima dată duminică la ora zece dimineața. A luat doi lei de acasă, de o cafea, și două țigări și a ieșit pe ușa apartamentului nostru. Mi-a spus că revine în maxim două ore, după ce bea o cafea. L-am așteptat toată ziua dar nu s-a întors. L-am sunat de sute de ori pe telefonul lui care, culmea, sună și astăzi dar nu răspunde nimeni. I-am trimis sute de mesaje.. El nu avea nicio problema cu familia, nu s-a certat cu nimeni… Nu ne explicăm unde a dispărut. L-am căutat noi, cu niște prieteni, prin tot orașul. Nu este stradă pe care să nu fi căutat, persoană pe care să o fi întâlnit fără să o fi întrebat de el. Am întrebat la magazine… Luni ar fi fost văzut la un magazin de la blocurile turn. Am cerut eu camerele, deși asta trebuia să facă poliția, dar din păcate, pista a fost greșită. Fiul meu nu apare pe camerele unității”, a spus Paul Spătaru, tatăl lui Alin.

Alin are 1,75 m înălțime, 70 kg, ten deschis, păr scurt saten, ochi verzi, barbă, și prezintă un tatuaj la nivelul antebrațului stâng cu numele “MARIA”. Când a plecat de acasă purta un hanorac cu glugă, pantaloni albastri și încălțăminte sport, de culoare neagră.

Articole similare

Back to top button