Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderUltima ora

Vești bune despre varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

Vești bune pentru șoferi! Este o chestiune de săptămâni până când se va putea circula pe două tronsoane ale noii variante ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. Se pun la punct ultimele detalii pentru darea in folosință a șoselei care, potrivit reprezentanților DRDP Craiova, este realizată în proporție de peste 80 %. În aceste zile, o comise va insepcta lucrările, iar șoferii vor putea circula pe două tronsoane de la începutul lunii aprilie.

Circulația pe cele două tronsoane ale variantei de ocolire a municipiului, respectiv tronsonul de drum Bîrsești și Bălești și tronsonul Drăgoieni-  Iezureni ar fi trebuit să fie permisă la finalul anului trecut, însă au apărut ceva întârzieri la achizitia unor componente printre care și panourile de protecție, mai exact acel parapete care se montează pe marginea drumului. Această problemă a fost rezolvată, iar potrivit reprezentanților DRDP Craiova, constructorul va inspecta cele două tronsoane, urmând a fi făcută recepția.

Reprezentanții de la drumuri speră ca vremea să le permită să finalizeze lucrările și la senurile giratorii din zona Drăgoieni și Romanești și fac apel la participanții la trafic să nu folosească varianta ocolitoare până când nu va fi dată oficial în folosință.

De ani buni așteptată șoferii să fie deschisă varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu pentru a scăpa de traficul infernal din oraș.

https://youtu.be/CHdBjeGgDxA
 

Articole similare

Back to top button