ActualitatePoliticaSănătateSliderUltima ora

Panourile rutiere, folosite în scop electoral

Sistemul Infotrafic din municipiul Târgu Jiu este folosit în scop electoral, mai exact  pentru a transmite mesaje de la primar către cetățeni. Proiectul cu o valoare de 6,5 milioane de euro a fost gândit pentru a fluidiza traficul din municipiu. Numai că acum , în pragul alegerilor electorale, panourile rutiere au căpătat o altă destinație: sunt folsite pentru a promova autoritățile locale. Mesajele care rulează pe aceste panorui au o puternică tentă electorală, deoarece peste doar trei luni vor avea loc alegerile locale la care primarul Marcel Romanescu va candida pentru un nou mandat.

Panourile de informare destinate participanților la trafic sunt acum folosite  pentru a transmite urări domnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei de 8 Martie.  Târgujienii îl critică pe primarul Marcel Romanescu pe care îl acuză că își face campanie și reclama pe banii lor, ai cetățenilor.

Imaginile au ajuns și în mediul online, foarte mulți internauți s-au amuzat, însă altii au criticat dur autoritățile pentru că au folosit aceste panouri de informare în trafic pentru a trasmite astflel de mesaje. Internauții au mai punctat ca o astfel de situație cu mesajele apărute pe panourile rutiere în trafic nu s-a regăsit nicunde în țară.

https://youtu.be/h0uTBePvkrg
 

Articole similare

Back to top button