Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateSocialUltima ora

Comuna în care animale pasc gunoaie

Situație incredibliă într-o localitate din Gorj! Fermierii din Jupânești pasc vacile pe un câmp plin cu gunoaie. Crescătorii de animale sunt revoltați și spun că locul de pășunat a devenit o adevărată groapă de gunoi, iar animalele mor pe capete pentru că mânâncă resturi, chiar și plastice.

De mai mulţi ani, gunoaiele din comuna Jupânești sunt depozitate la marginea localităţii. Nimeni nu ia nicio măsură, nici măcar autoritățile locale. Fermierii din localitate ar vrea să concesioneze terenuri în această zonă să le igienizeze, dar au fost refuzați.

Cum nu au unde să-și ducă animalele la păscut, fermierii își asumă riscul ca bovinele să se îmbolnăvească. Bovine rumegă cu poftă resturile alimentare aruncate pe islazul comunal dar, odată cu ele, înghit și ambalaje de plastic.

Oamenii din comună speră ca această situație să fie remediată de autorități, iar islazul comunal să fie igienizat. Primarul a declarat că nu poate concesiona locul fermierilor din localitate.

Articole similare

Back to top button