Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSliderSocialUltima ora

Băluță și Răduțoiu, demiși

A pornit valul schimbării la Târgu Jiu! Autoritățile locale au luate primele măsuri în privința a doi șefi din Primăria Târgu Jiu. Este vorba despre directorul Poliției Locale și secretarul general al primăriei, ambii fiind demiși de către primarul Marcel Romanescu. Florin Băluță a fost destituit din funcție după ce a scuipat un cetățean, iar secretarul a fost demis după ce a fost prins băut la volan.

Florin Baluță, seful Poliției Locale, și secretarul general al Primăriei Târgu Jiu au fost eliberați, ieri, din funcție.

În locul lui Florin Băluță a fost numită Nicoleta Krupenschi, iar noul secretar al Primăriei Municipiului Târgu Jiu este Natalia Popescu, juristul Primăriei.

Florin Băluță a fost demis de primarul Marcel Romanescu după ce a scuipat un cetățean chiar în fața Primăriei Târgu Jiu. Aceeași soartă a avut-o și secretarul general al Primăriei, Constantin Raduțoiu, care a fost prins băut la volan. Polițiștii l-au tras pe dreapta după finalizarea programului, imediat după ce a plecat din parcarea primăriei.

Articole similare

Back to top button