Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Călătoria unor străini în orașul lui Brâncuși

Municipiul Târgu Jiu numit și Orașul lui Brâncuși atrage anual mii de vizitatori. Un cuplu de tineri turiști care își dorește să descopere peisajele și locurile pe care le ascunde țara noastră a făcut un popas și la Târgu Jiu. Care a fost părerea celor doi tineri turiști? Ei bine, povestea sculpturilor lui Brâncuși i-a impresionat pe cei doi tineri, care s-au lăsat cuprinși de iubire sub Poarta Sărutului.

Orașul lui Brâncuși a fascinat cu povestea sa un cuplu de vizitatori. Operele lui Brâncuși și povestea acestora i-a impresionat pe cei doi călători. În dorința de a parcurge țara în lung și în lat cei doi și-au dorit să ajungă în Gorj pentru a cunoaște povestea municipiului Târgu Jiu și a personalităților.

Istoria orașului este una impresionantă care i-a capturat pe cei doi tineri îndrăgostiți.

Povestea orașului Târgu Jiu i-a determinat pe cei doi turiști să o prezinte mai departe pe rețelele de socializare, acolo unde speră să fie de ajutor și altor călători care nu au ajuns încă în orașul lui Brâncuși.

Articole similare

Back to top button