Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Nemulțumiți de listele comune

Nemulțumiți de listele comune . Lupta electorală se apropie, iar liderii partidelor au început deja strategiile. Liderii de la centru au dat undă verde partidelor să susțină un candidat comun, însă primarii din Gorj nu văd această variantă ca pe o oportunitate. Edilii susțin că nu este străin pentru nimeni că relația PSD-PNL nu funcționează în Gorj și cu siguranță cele două partide nu vor găsi o cale de mijloc.

Strategiile pentru alegerile locale au început. Partidele stabilesc în aceste săptămâni candidații pe care îi vor arunca în lupta electorală. Chiar dacă liderii de la centru au decis ca la alegerile europarlamentare cele două partide PSD și PNL să meargă pe liste comune, primarii din Gorj susțin că nu este cea mai bună variantă.

Alesul local consideră că PSD ar trebui să cedeze ori primăria, ori consiliul județean colegilor din Partidul Național Liberal.

Pe 9 iunie vor avea loc alegerile locale și europarlamentare.

Articole similare

Back to top button