Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Atenție, șoferi! Cad stânci pe Defileul Jiului!

Atenție, șoferi! Cad stânci pe Defileul Jiului! Mai multe bucăți de piatră s-au desprins de pe versant și au ajuns pe carosabil. Stânicile prăbușite pe șosea au îngreunat circulația în zonă, iar traficul rutier s-a desfășurat alternativ, pe o singură bandă, până la degajarea carosabilului. Pentru a îndepărta bucățile de rocă de pe șosea, a fost nevoie ca în zonă să intervină un excavator și alte utilaje.

Mai multe bucăți de rocă au ajuns pe carosabil în zona Defileul Jiului. Prăbușirea stâncilor a avut loc din cauza temperaturilor variate din această iarnă care au dus la desprinderea lor din blocul de piatră. Timp de câteva ore, traficul s-a desfășurat cu dificultate, circulându-se pe un singur sens.

Conducătorii auto care tranzitează zona sunt sfătuiți să apeleze la prudență și să nu facă opriri în afara spațiilor destinate. Din fericire nu s-au înregistat victime sau pagube pentru șoferi, însă toți participanții la trafic sunt îndrumați să circule cu atenție.

Articole similare

Back to top button