Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Dan Ilie Morega riscă încă un dosar penal

Fostul baron de Gorj, Dan Ilie Morega, recidivează! După ce a fost prins gonind cu mașina pe străzile din județ, fără permis de conducere, politicianul a fost surprins, seara trecută, a treia oară, circulând fără permis și cu girofar pe mașină. Trebuie menționat faptul că, fostului prefect, în vârstă de 78 de ani, i s-ar fi retras permisul, după ce un medic psihiatru a alertat autorităţile, cu privire la faptul că acesta nu ar trebui să mai deţină permis de conducere.

În imaginile surprinse de un participant la trafic se vede cum fostul parlamentar de Gorj circulă haotic cu mașina. Cu girofarul pe mașină, Dan Ilie Morega a gonit pe străzile din Târgu Jiu, ba mai mult a dat și flash-uri șoferilor din față pentru a-i face loc. Totodată, a încălcat linia dubla continuă și a intrat pe contrasens în timpul unei depășiri.

Ciudat este faptul că fostul parlamentar nu conștientizează pericolul și chiar ironizează polițiștii pe Facebook. Dan Ilie Morega a postat pe rețelele de socializare un banc cu polițiști făcând referire la situația sa. Ba mai mult, Morega are niste explicații delirante.

Dan Ilie Morega are deja două dosare penale pentru conducere fără permis, iar reprezentanții IPJ Gorj susțin că acesta riscă acum un al treilea dosar penal pentru conducere fără permis și folosirea ilegală a girofarului.

Articole similare

Back to top button