ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Paznicul scriitor de la Biblioteca Județeană

Dragostea pentru cultură se naște indiferent de vârstă și indiferent de meserie. Este și cazul lui  Vasile Certezanu în vârstă de 64 de ani care în urmă cu cateva zile a lansat primul volum de poezii numit” Frumusețile și Durerile unei Vieți”. Mai mult de atât, acesta este și agentul de pază al Bibliotecii Christian Tell din Municipiului Targu jiu.

Paznicul din incinta Bibliotecii Christian Tell a lansat de curând un volum de poezii. Nea Vasile cum este cunoscut la Biblioteca Județeană din Municipiul Targu Jiu a ajuns ca agent de pază în urmă cu 13 ani, în cadrul institutiei.

Sala a fost arhiplină. Rude, prieteni și oameni de cultură  din județul Gorj au venit  să îi fie alături la cel mai important eveniment din viața sa.

Vasile Certezanu a mărturisit că a avut mari emoții, pentru că a fost pentru prima dată când s-a aflat în postura de a-și prezenta poeziile în fața unui public numeros.

Agentul de pază de la bibliotecă pregătește lansarea și celui de-al doilea volum de poezii,dar pe  lângă acestă iubire pentru scris, o altă pasiune este și sculptura.

Articole similare

Back to top button