Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateUltima ora

Energizantele interzise minorilor

Minorii nu vor mai putea cumpăra energizante. Proiectul prin care se interzice consumul de băuturi energizante de către minori a trecut de Camera Deputaților cu 238 de voturi pentru și doar unul împotrivă. Prin această lege se interzice comercializarea energizantelor în magazinele din instituţiile de învăţământ sau în instituțiile de sănătate.

Operatorii economici care încalcă aceste prevederi legale riscă amenzi de până la 30.000 de lei. Dacă nu se respectă această lege nici după amenzile contravenționale  se poate lua măsura suspendării activităţii localului public pe o perioadă cuprinsă între 10 şi 30 de zile. Oamenii spun că această lege este una bună, pentru că cei mai mulți consumatori de astfel de băuturi sunt cei sub 18 ani.Unii oameni spun că legea nu îi va împiedica pe unii părinți să le cumpere copiilor energizante.Camera Deputaţilor este for decizional, iar legea va fi trimisă spre promulgare la președintele României, Klaus Iohannis.

Articole similare

Back to top button