Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Bani pentru drumurile din Hurezani

Contracte noi pentru modernizarea drumurilor din România. Se fac investiții de peste 300 de milioane de lei în infrastructura rutieră. Anunțul a fost făcut de ministrul liberal, Adrian Veștea, care a declarat că au fost semnate 37 de contracte noi pentru modernizarea drumurilor din țară. Bani au fost alocați și pentru comuna Hurezani, pentru modernizare drumuri de interes local și construire pod peste pârâul Totea.

Drumurile din România sunt o adevărată problemă pentru șoferi. Mai mult de jumătate dintre accidentele rutiere se petrec din cauza condițiilor proaste ale drumurilor. Pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, ministrul Dezvoltării anunță că se vor investi încă 340 de milioane de lei în proiecte de îmbunătățire a drumurilor.

Primarul din Hurezani se bucură că a primit bani pentru a investi în infrastructura din comună.

Comuna Hurezani a primit aproape 4 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor de interes local și construirea podului peste pârâul Totea.

Articole similare

Back to top button