Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Centrul pietonal din Târgu Jiu a fost distrus cu acordul primarului

După ce că betonul amprentat din centrul orașului a fost petecit peste tot, acum, muncitorii de la Edilitara, societate aflată în subordinea Primăriei Târgu Jiu, au contribuit și mai mult la distrugerea lui. Au găurit cu bormașina cimentul pentru a amplasa corturile în vederea comercializării mărțișoarelor de 1 și 8 Martie. Oamenii  sunt dezamăgiți de imaginea centrului pietonal și spun că lucrările de mântuială ale autorităților înghit bani publici. Primarului nu-i pasă de stricăciuni și spune că oricum are în plan să schimbe betonul amprentat.

Zeci de corturi au fost montate în Piața Prefecturii din Târgu Jiu pentru comercianții de mărțișoare. Amplasarea acestora, prin găurirea betonului cu bormașina, i-a revoltat pe cetățeni.

Primarul Marcel Romanescu spune că nu îl deranjează că a fost spart betonul amprentat pentru că centrul pietonal va intra, în curând, în șantier.

Amenajarea centrului civic cu care se laudă primarul Marcel Romanescu se ridică la suma de șase milioane de euro.

 

Articole similare

Back to top button