ActualitateCulturaSliderSocialUltima ora

Locurile de joacă, vandalizate. Primarul amenință cu amenzi și dosare penale

Locurile de joacă sunt vandalizate și la sat, nu numai la oraș. În comuna Bălești, din județul Gorj, autoritățile locale se plâng de faptul că mobilierul amplasat în spațiile de joacă este distrus de către cetățeni. Primarul localității, Mădălin Ungureanu, le transmite celor care fac acte de vandalism că va avea toleranță zero față de ei. Pe lângă amenzile usturătoare, alesul local îi va da pe rău făcători si pe mâna poliției. Majoritatea locurilor de joacă din Bălești sunt monitorizate video, așa că cei care au distrus mobilierul pot fi identificați foarte ușor.

Mai multe spații de joacă din localitatea Bălești au fost distruse. În spațiile respective s-au investit sume mari de către primărie, locurile de joacă fiind modernizate și cu mobilier nou. Acum, mai multe spații au fost găsite pline de gunoaie, iar mobilierul a fost rupt și mâzgălit.

Primarul localități le-a pus gând rău celor care a distrus mobilierul. Mădălin Ungureanu susține că dacă vor fi găsiți vinovații acestor acte de vandalism vor plăti pentru faptele lor.

Și autoritățile din Târgu Jiu se confruntă cu această problemă. Comiterea de acte de distrugere se sancţionează cu amendă, iar vinovaţii sunt obligaţi să achite şi contravaloarea lucrărilor de reparaţii sau, după caz, de înlocuire a echipamentelor pe care le-au distrus.

https://youtu.be/M_W8hAW8Mqg
 

Articole similare

Back to top button